Arkiv för mars, 2008

KAOS & SKRÅL!

fredag, 28 mars 2008

Patroner träffas på O`Learys (stenstan) på måndag för att ladda inför hemmapremiären mot Helsingborgs IF. Supporterklubben har laddat med ett rejält läktararrangemang och alla medlemmar löser biljett till Östra Stå för endast 50 kr! Denna biljett löser du endast på O`Learys. Klockan 18.30 går vi gemensamt från O`Learys till Norrporten Arena där ett tokladdat GIF […]

Viktig info angående det eventuella premiärtifot!

fredag, 28 mars 2008

Tifobeställningen har idag(!) dykt upp på kansliet! Vi trodde inte att vi skulle hinna få den då det har strulat med transporten, men nu har vi alltså 200 kg tifomaterial i vår ägo. Detta innebär följande:

Medlemskväll mot Vasa

torsdag, 20 mars 2008

Den allsvenska säsongen närmar sig med stormsteg och redan nästa vecka genrepar Giffarna mot finska VPS Vasa hemma i Norrporten Arena. I samband med Vasamatchen håller klubben sin årliga kick off för GIF-och Patronmedlemmar.

Patronerna deltar i Supporterkonventet 2008 den 15-16 mars

torsdag, 13 mars 2008

Patronerna skickar två representanter till ett konvent i Stockholm som kommer att ta upp aktuella frågor kring supporterkultur och sprida kunskap och information om densamma. Konventet avslutas med bildandet av en nationell supporterorganisation.

Har du löst medlemskap?

fredag, 7 mars 2008

Du har väl inte missat att lösa årets medlemskap? Alla fjolårets medlemmar har fått ett inbetalningskort hemskickat och du kan även lösa ditt medlemskap och årskort på östra stå på GIF-kansliet. Priset är som vanligt 150 kr för vuxen och 75 kr för ungdom. Som medlem hyr du bla film gratis på ICA Nära Bergsgatan […]