Arkiv för mars, 2007

Brommapojkarna – GIF Sundsvall 2-2

lördag, 31 mars 2007

Nyss hemkommen från Kvicksund levererar BroderH här en rapport: En kul match att titta på med många chanser. Spelet böljade fram och tillbaka med många individuella prestationer, både positiva och negativa. GIF började bäst och gjorde 1-0 efter några minuters spel. Tarmo skapar en hörna genom att ta emot en boll i nedre delen av […]

Giffarna matchar mot Brommapojkarna

lördag, 31 mars 2007

Det här är vår första match på gräs och vi möter ett bra motstånd, så det blir en bra värdemätare för oss, kommenterar Mika Sankala.

Årets resa! *FULLSATT*

tisdag, 27 mars 2007

 Enköping – GIF Sundsvall – 22 april Patronerna gör en stor satsning inför årets första resa och subventionerar den rejält för sina medlemmar!  Om du är medlem betalar du endast 100 kr för resan (inträde tillkommer). Supporterklubben kommer även att bjuda alla resenärer på morgonfika bestående av kaffe och smörgås!

Inbjudan till Patroncupen 2007!

måndag, 26 mars 2007

Patronerna Sundsvall bjuder in Sveriges supporterklubbar, oavsett sport, till sommarens stora händelse och fest – Patroncupen 2007! Ifjol vände vi oss endast till de norrländska supporterklubbarna, men i år har vi alltså valt att bjuda in samtliga.

Det närmar sig!

fredag, 23 mars 2007

Med endast tre träningsmatcher kvar innan säsongen drar igång den 16 april tar Giffarna emot Bodens BK hemma på Norrporten Arena. Och startelvan vi får se denna dag lär vara ganska talande för hur Mika kommer att ställa upp laget mot Mjällby i hemmapremiären. På en del positioner finns det dock en del frågetecken.