Arkiv för februari, 2007

ÖSK – GIF 1-1: Helt ok, men vi kan bättre

onsdag, 28 februari 2007

Försöker mig på en kortare matchrapport trots stelfrusna fingrar. 0 grader i luften känns som -20 när man sitter still i två timmar! Nåja över till matchen, som var försenad med en kvart eftersom Giffers varit med om någon slags olycka på vägen ner enligt speakern. Skulle tippa på att det var någon trafikolycka som […]

Fortsatt skadeproblem i GIF

onsdag, 28 februari 2007

0-3 mot AIK. 3-0 mot Hammarby. 1-1 mot Östersunds FK. Dessa siffror gör det svårt att veta vad man som supporter ska förvänta sig av GIF Sundsvall mot allsvenska Örebro SK. Inte för att resultaten i försäsongsmatcherna spelar någon större roll, men även spelmässigt har det sett varierande ut.

Patronerna hyllade Tabula

måndag, 26 februari 2007

I samband med lördagens match mot Östersunds FK hyllade supporterklubben skadade Abubaker Tabula med tre banderoller samt pyroteknik som lyste upp den annars gråmulna februaridagen. Texten på banderollerna var på swahili och kan översättas till "Mr. Abubaker. Din tid kommer. Kämpa på Tabula!"

Äntligen dags för årets första hemmamatch!

fredag, 23 februari 2007

Att det är många skador som ställer till det för Mika & Co hänger åtminstone inte jag läpp för. Istället riktar jag mina förväntningar åt morgondagens anfallsduo Tarmo Neemelo och Linus Hallenius. Jätten och talangen. Ett på förhand mycket intressant anfallspar som med stor sannolikhet kommer att få mycket speltid tillsammans i sommar…

Releaseparty!

fredag, 16 februari 2007

Årets medlemskort är här! Självklart ska det firas med ett releaseparty och GIF-match. Lördagen den 24 februari, i samband med Giffarnas första hemmamatch, har du chansen att lösa medlemskap för 2007!