Arkiv för november, 2006

Tifofilmer på hemsidan

tisdag, 28 november 2006

Vi har nu lagt in en mängd filmklipp på våra tifon på hemsidan! Dessa hittar du under FP-TIFO. Sidan uppdateras så fort vi har nya klipp att bjuda på. Luta dig tillbaka och njut!

En magisk afton

måndag, 27 november 2006

Årets Patronfest är över och kan sammanfattas som en kväll som går till historien i Patronsammanhang. Magiska tal, överraskande priser och uppträdande som lockade till allsång i sann skansenanda. Vi tar det från början…

Öppet brev till Svenska fotbollförbundet

torsdag, 23 november 2006

Information har nått oss om att Svenska fotbollförbundet (SvFF) kommer att verka för ett totalförbud mot pyroteknik på fotbollsarenorna. Detta anser vi vore väldigt olyckligt och vi är övertygade om att ett sådant beslut skulle få motsatt verkan än den avsedda.

Panelen special!

onsdag, 15 november 2006

Med drygt en vecka kvar till Patronfesten pågår omröstningen som skall kora "Årets Giffare 2006". Och vi kan redan nu avslöja att det är jämnare än någonsin! Din röst kan vara tungan på vågen! Har du svårt att bestämma dig? Lugn, Patronpanelen ger dig lite hjälp på traven. Gästtyckare är Emil, välkänt ansikte på Östra […]

Patronerna ställer upp i supporter-SM i bandy!

måndag, 13 november 2006

Lördagen den 9 december anordnar SSK supporter-SM och Patronerna har fått en inbjudan till detta evenemang. Vi söker nu spelare till Patronernas BK! Gammal eller ung spelar ingen roll, enda kravet vi har är att du är medlem i supporterklubben.