Arkiv för april, 2006

Måndag igen! Vår eminenta panel ger svar på tal!

måndag, 24 april 2006

Vad är det som händer med GIF, hur känns Superettan så här långt, Zlatans måltorka oroar inför VM och är Ledin rätt artist att klämma ur sig en fotbollslåt? Veckans gästtyckare är Hugo – aktiv forumskribent.

Bilder från LSK-resan

måndag, 24 april 2006

Som vanligt var nedresan rolig…Starkt att 25 personer trotsade de 140 milen och satte sig i buss i 18 timmar för att avnjuta (?) 90 minuter fotboll.

Hemmapremiären – Besvikelse

tisdag, 18 april 2006

Natten innan premiären blev sömnlös för många Giffare. Med höga förväntningar på en bra match med sol och mycket publik, och självklart tre poäng. Det var det som gällde om vi skulle bli nöjda, speciellt de tre poängen…

Matchrapport GIF – ÅFF

måndag, 17 april 2006

Redan en dryg timme innan avspark började läktarna fyllas på Norrporten Arena. Det vackra påskvädret och gratis entré gjorde att hela 7 291 personer kom för att bevittna giffarnas premiär i Superettan. Tyvärr var det nog bara de 14 tappra Åtvidaberg fansen som var nöjda med vad de fick se.

Gratis inträde på måndag!

onsdag, 12 april 2006

GIF Sundsvall, Norrporten och Sundsvalls Kommun bjuder på inträdet till hemmapremiären! Se till att ta med alla du känner till Östra Stå. Nedan följer lite hålltider samt vad som kommer att hända under dagen.