Arkiv för oktober, 2005

Nu är det dags att rösta på ”Årets Giffare 2005″!

måndag, 31 oktober 2005

Skicka ett mail till patronfesten2005@patronerna.se med namnet på den spelare du tycker varit bäst under säsongen. Självklart får du gärna skriva med en liten motivering.

Internmatch

tisdag, 25 oktober 2005

I morgon, onsdag, spelar GIF Sundsvall internmatch klockan 10.00 på IP. Efter denna match tar laget ett litet uppehåll innan man drar igång med träningen igen i början av december. Provspelande Jonas Lantto och möjligen även Johan Melander kommer att vara med.

GIF Sundsvall – ÖIS 3-2

söndag, 23 oktober 2005

Efter säsongens första match, där Giffarna besegrade Elfsborg med 3-1, skrev vi att det här kommer bli en rolig säsong. Tänk så fel man kan ha. Ikväll äntrades Idrottsparkens konstgräs av två lag som inte hade något att spela för. GIF Sundsvall var klara för nedflyttning efter förlusten mot Landskrona senast samtidigt som gästerna ÖIS […]

Intervju med Urban Hagblom

torsdag, 20 oktober 2005

Patronerna.se gjorde den årliga, stora intervjun med Giffarnas klubbchef Urban Hagblom. Denna gång valde vi ett lite annorlunda sätt, vi bad er supportrar ställa de frågor ni var mest nyfikna att få svar på. Något som Urban tyckte var en strålande idé och detta kommer att utvecklas i större skala!

Alltid GIF. Oavsett.

torsdag, 20 oktober 2005

Nerbrunnen klubblokal, skador på nyckelspelare, slutsekundsförluster, regnmatcher, tränarbyte, utebliven segervåg, nakenchock på hemsidan, ingen bortaseger och till slut- degradering till superettan.