Arkiv för Match

Robert Lundström: Vi har mycket att bevisa i vårt spel

fredag, 15 maj 2009

Hej Robert! Hur känns det så här en bit in på säsongen? – Känns bra. Jag har kommit in bra i rollen. I seriespelet så var första inhoppet mot IFK Norrköping borta och sen har det gått bra. Det var nervöst när jag debuterade hemma på IP mot UFC och vi låg under. Man ville […]

Vinst i Göteborg. Igen!

måndag, 25 juni 2007

Giffarna krigade till sig en 2-1-seger i bortamatchen mot ÖIS. De GIF-supportrar som fanns på plats inledde matchen lite slött och skribenten efterlyser mer drag i klacken samt större uppslutning. Detta till trots, GIF vann i Göteborg. Igen!

Brommapojkarna – GIF Sundsvall 2-2

lördag, 31 mars 2007

Nyss hemkommen från Kvicksund levererar BroderH här en rapport: En kul match att titta på med många chanser. Spelet böljade fram och tillbaka med många individuella prestationer, både positiva och negativa. GIF började bäst och gjorde 1-0 efter några minuters spel. Tarmo skapar en hörna genom att ta emot en boll i nedre delen av […]

Giffarna matchar mot Brommapojkarna

lördag, 31 mars 2007

Det här är vår första match på gräs och vi möter ett bra motstånd, så det blir en bra värdemätare för oss, kommenterar Mika Sankala.

Det närmar sig!

fredag, 23 mars 2007

Med endast tre träningsmatcher kvar innan säsongen drar igång den 16 april tar Giffarna emot Bodens BK hemma på Norrporten Arena. Och startelvan vi får se denna dag lär vara ganska talande för hur Mika kommer att ställa upp laget mot Mjällby i hemmapremiären. På en del positioner finns det dock en del frågetecken.